Het is niet de oorlog tussen Oekraïne en Rusland, het is de laatste strijd van Amerika

Geschreven door – Elijah J. Magnier:

Vertaald door – Francis J.

Rusland kondigde aan dat zijn Noordelijke en Pacifische Vloot en zijn nucleaire strategische luchtmacht begonnen te roteren bij de uitvoering van de orders van de Russische president Vladimir Poetin en op volle alertheid staan. President Poetin neemt de zaken zeer ernstig, verre van te bluffen. Daarom nam hij deze strategische stap omdat de huidige oorlog zich alleen afspeelt op Oekraïense bodem, een relatief klein land vergeleken met Rusland, maar het is veeleer Amerika’s laatste slag om zijn leiderschap en overheersing van de wereld.

Subscribe to get access

Read more of this content when you subscribe today.

Advertisements
Advertisements
Advertisements